Prajitura bicolora cu fructe

de Michelle in Prajituri, 8 Feb 2010 | 5768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cani faina(cana de 250 ml)
  • 500 ml apa
  • 200 ml ulei
  • 1 cana zahar
  • un praf de copt
  • un plic zahar vanilat
  • 2 lg cacao
  • Crema
  • 500 ml frisca hulala
  • 100 gr ciocolata
  • Fructe:
  • 1 banana
  • 3 madarine
  • 2 lg cocos
  • sirop
  • 500 ml apa
  • 100 gr zahar
  • 1 mandarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura bicolora cu fructe:

Toate ingrediente inafara de cacao se amesteca pana se face o pasta omogena,se imparte in doua compozitia si in una din ele se adauga cacao.
Se tapeteaza o tava si se aseaza o ling compozitie alba,una neagra pana terminam compozitia,dam la cuptor preincalzit cca 40 min.

Facem siropul,punem la foc apa si zaharul,razuim coaja de la mandarina si adaugam si mandarina fara coaja in apa,lasam sa fiarba,apoi strecuram si lasam la racit.

Batem frisca batz,luam un sfert din ea si o amestecam cu ciocolata topita,  preparam fructele ,le taiem si le amestecam cu 2 lg de cocos

Asamblare: taiem blatul in doua insiropam,adaugam jumatate din crema alba,fructele, crema cu ciocolata ,blatul insiropat,crema alba,razuim ciocolata si ornam cu ceva fructe!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura bicolora cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Kinder pingui